Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ قیمت دلار و سکه که تا ساعتی قبل درحال ثبت رکوردهای جدید در بازار بودند تغییر مسیر داده و وارد مدار نزولی شده اند.

کاهش قیمت ارز و طلا درحالی در بازار آغاز شده که قیمت دلار در بازار آزاد تا 27 هزار و 100 تومان و سکه طرح جدید نیز تا 13 میلیون و 200 هزار تومان افزایش یافته بود. اما با ورود جدی بازارساز به بازار و اعمال برخی سیاست های ارزی کاهش قیمت ها در بازار آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون دلار از 27 هزار و 100 تومان به 26 هزار و 600 تومان و قیمت سکه نیز از 13 میلیون و 200 هزار تومان به 12 میلیون و 800 هزار تومان کاهش یافته است.

صرافی ها می گویند: بانک مرکزی اختلاف قیمت ها در بازار آزاد و رسمی را کاهش داد و با افزایش عرضه مانع رشد بیشتر قیمت ارز شد؛ برخی از بازاری ها البته معتقدند هرچند بانک مرکزی باید مدیریت عرضه و تقاضا را داشته باشد ولی اگر دخالت دستوری در بازار انجام نشود قطعاً بازار راهش را پیدا می کند.

به گفته فعالان بازار، بانک مرکزی همچنین امروز سقف قیمت در نیما و بازار متشکل را برداشت و همین امر باعث شد تا فضای بازار ارز آرام شود ضمن اینکه با این سیاست عرضه و تقاضاست که قیمت ها را تعیین خواهد کرد.

افزایش اختلاف قمیت دلار در بازار آزاد و صرافی های بانکی باعث تشکیل صف های طولانی برای خرید ارز از صرافی‌ها و فروش در بازار‌‌ آزاد شده بود و درنهایت واکنش بانک مرکزی را به همراه داشت و موجب توقف فروش ارز سهمیه‌ای به هر کارت ملی شد.

امروز بانک مرکزی توقف موقتی عرضه ارز سهمیه ای را لغو کرد؛ بنابراین با تصمیم بانک مرکزی ممنوعیت عرضه 2200 دلار به هر کارت ملی برای یک‌بار در سال را برداشته شد.

همچنین بانک مرکزی برای کاهش اختلاف دلار آزاد و رسمی، قیمت ها در صرافی ها و بازار متشکل ارزی را به بازار آزاد نزدیک کرد و همین امر باعث عقب نشینی قیمت ارز شد.

بیشتر بخوانید: چرا دلار گران شد؟/ آینده ارز چه خواهد شد؟

بنابراین بانک مرکزی با لغو ممنوعیت عرضه ارز سهمیه‌ای، حذف سقف قیمت در بازار نیما و نزدیک کردن قیمت ارز در صرافی ها و بازار متشکل ارزی مقدمات کاهش قیمت ارز را فراهم کرد.

مشاهدات میدانی از خیابان فردوسی بیانگر آن است که فروشنده های طلا و ارز در بازار زیاد شده اند ضمن اینکه ریزش قیمت‌ها با سرعت در تابلوی صرافی ها و سکه فروش ها محسوس است

منبع: تسنیم

منبع: تسنیم لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بانک مرکزی بازار ارز ارز سهمیه ای بازار آزاد بانک مرکزی صرافی ها قیمت ارز قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که بررسی‌ها نشان می‌دهد، از ابتدا تا نیمه بهار ۱۴۰۳، قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در حدود ۷ میلیون تومان گران شده و به قیمت ۳۴۲ میلیون تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت کارخانه این خودرو، ۳۰۹ میلیون و ۷۷۴ هزار تومان است.

همچنین پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ از ابتدای سال تاکنون در حدود ۱۹ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و ۳۲۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است. قیمت کارخانه این خودرو هم ۲۳۶ میلیون و ۳۴ هزار تومان است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902819

دیگر خبرها

  • دلار باز هم نزولی شد
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان